Манекенка се омажи за себe: Додека смртта не не раздели

Најновиот тренд во светот е да се омажиш или да се ожениш за себе. Нема похармонична верзија на бракот, освен ако немате тенденција да се карате со себе или да се изневерувате. Имено, сологамијата или бракот со себе е почеста појава отколку што мислиме, а луѓето ширум светот се колнат во себе на вечна љубов. Поради … Continue reading Манекенка се омажи за себe: Додека смртта не не раздели

Текстот Манекенка се омажи за себe: Додека смртта не не раздели е превземен од Reporter.mk.