Маж дознал дека сопругата го изневерува откако им се затнала шолјата во тоалетот

Маж од Најробија дознал дека сопругата го изневерува откако повикал водоинсталатер да ја одзатне тоалетната школка. Мајсторот открил дека водоводните цевки се запушени со преку 60 кондоми, што ги користеле сопругата и нејзиниот љубовник, па ги фрлале во шолјата. „Забележавме дека водата оди потешко, а се случува и фекалиите да се вратат назад. Бев изненаден … Continue reading Маж дознал дека сопругата го изневерува откако им се затнала шолјата во тоалетот

Текстот Маж дознал дека сопругата го изневерува откако им се затнала шолјата во тоалетот е превземен од Reporter.mk.