Маж на 99 години побарал развод од сопругата

По седум децении брак, 99-годишниот Италијанец Антонио поднел барање за развод од 3 години помладата сопруга Роза, откри претседателот и основач на Италијанската академија за брачни адвокати, Гиан Еторе Гасани. Антонио и Роза венчале во нивните триесетти години. Љубовта траела сè додека сопругот не ги открил писмата на Роза во кои дознал дека таа го … Continue reading Маж на 99 години побарал развод од сопругата

Текстот Маж на 99 години побарал развод од сопругата е превземен од Reporter.mk.