Маж нарачувал луксузни вечери и лажирал срцев удар во 20 ресторани за да избегне да плати сметка

Полицијата во шпанскиот регион Бланко уапси маж кој стана озлогласен во локалните ресторани затоа што нарачувал луксузна вечера, а потоа лажирал срцев удар за да …

Маж нарачувал луксузни вечери и лажирал срцев удар во 20 ресторани за да избегне да плати сметка Прочитај повеќе »

Текстот Маж нарачувал луксузни вечери и лажирал срцев удар во 20 ресторани за да избегне да плати сметка е превземен од Reporter.mk.