Мажите ги сакаат широките колкови кај жените

Најновата спроведена студија во Велика Британија покажала дека кога мажот ќе се загледа во жена, тој тогаш прави репродуктивна проценка на нејзината физиономија. Постојат одредени карактеристики кои жената ја прават попривлечна затоа што се поврзани со плодноста и доброто здравје. Кога мажот на жената ќе забележи одредени карактеристики, потсвесно ги поврзува со можноста таа жена … Continue reading Мажите ги сакаат широките колкови кај жените

Текстот Мажите ги сакаат широките колкови кај жените е превземен од Reporter.mk.