Мечка влезе во пекара и изеде 60 колачи

Соственичката на пекарата, во својата објава на Инстаграм пишува дека слушнала како нејзината вработена вреска довикувајќи дека мечката влегла во гаражата. Мечката која успеала да …

Мечка влезе во пекара и изеде 60 колачи Прочитај повеќе »

Текстот Мечка влезе во пекара и изеде 60 колачи е превземен од Reporter.mk.