На малата Ѓурѓица која ја води најтешката животна битка и се исполни роденденската желба да добие перика

Малата Ѓурѓица ја води најтешката животна битка, но и покрај се, таа се труди да ја задржи насмевката на лицето. Од САНО, задружението за помош на деца со малигни заболувања и нивните родители, споделија дека малата Ѓурѓица добила на подарок перика за нејзиниот роденден. Нејзина желба била за роденденот да добие перика, па САНО, Клиниката … Continue reading На малата Ѓурѓица која ја води најтешката животна битка и се исполни роденденската желба да добие перика

Текстот На малата Ѓурѓица која ја води најтешката животна битка и се исполни роденденската желба да добие перика е превземен од Reporter.mk.