На само еден ден пред Денот на вљубените не знаете што да подарите? – НЕПТУН подготви за вас супер понуди за совршени подароци!

На само еден ден пред Св. Валентин вие сѐ уште немате идеја за подарок за вашите љубени? Нептун Македонија оваа година ќе го олесни вашиот избор за совршен подарок. По повод “Денот на вљубените”, до 14-ти февруари, во Нептун продавниците ширум Македонија има голема “haPPy St. Valentine” акција со огромен избор на производи со големи попусти за супер големи заштеди! Посетете ги Нептун продавниците и направете го вистинскиот избор овој Св. Валентин и изненадете ги вашите љубени.

Акцијата “haPPy St. Valentine” нуди големи попусти и одличен избор на производи од сите продуктни категории. Потрошувачите може да купат производи по најниски цени, со супер услови и можност да плаќаат до 60 рати. Застапени се одлични модели на: смартфони, телевизори, лаптопи, смарт уреди и аксесоари, мали апарати за домаќинство, апарати за нега и убавина.

Акцијата важи за купување во Нептун продажните салони ширум Македонија, но и за онлајн продажба преку веб сајтот Neptun.mk и преку нивната мобилна апликација за онлајн шопинг NEPTUN достапна на Play Store и App Store. Не ја пропуштајте оваа идеална прилика за шопинг по супер цени, посетете ги Нептун продавниците и уживајте во денот на вљубените!

Текстот На само еден ден пред Денот на вљубените не знаете што да подарите? – НЕПТУН подготви за вас супер понуди за совршени подароци! е превземен од Reporter.mk.