Најдобар природен начин за вапсање црвени јајца

Црвената боја ја симболизира пролеаната крв на Исус Христос за време на мачењето и распнувањето на Велики петок. Првото јајце, мора да биде црвено, додека за останатите, вие одлучувате. Денес постојат многу техники за вапсање на велигденските јајца, а повеќето од нив вклучуваат вештачки бои. Меѓутоа, ако преферирате природни варијанти, постои начин како да добиете убава … Continue reading Најдобар природен начин за вапсање црвени јајца

Текстот Најдобар природен начин за вапсање црвени јајца е превземен од Reporter.mk.