Најдобри мини-серии во 2020

Мораме да признаеме дека сериите и мини-сериите не спасија од досадата во 2020 година во која не бевме во прилика да излеземе надвор и да се гледаме со другите кои ги сакаме, секако, поради очигледните причини. Ова се петте најдобри мини серии во 2020 година: Devs Главната јунакиња од оваа научно-фантастична мини серија е Лили … Continue reading Најдобри мини-серии во 2020

Текстот Најдобри мини-серии во 2020 е превземен од Reporter.mk.