„Најголемите хитови“ на традиционалниот Василичарски концерт во НОБ

Традиционалниот концерт по повод празникот Василица ќе се одржи денеска и утре со почеток во 20 часот во Националната опера и балет. Овогодишниот концерт на НОБ е насловен „Најголемите хитови“, односно направен е избор од најдобрите хитови од досегашните василичарски концерти со симфониски аранжмани. Публиката ќе може да ужива во популарните светски и македонски хитови … Continue reading „Најголемите хитови“ на традиционалниот Василичарски концерт во НОБ

Текстот „Најголемите хитови“ на традиционалниот Василичарски концерт во НОБ е превземен од Reporter.mk.