Најголемото панорамско тркало на светот од октомври почнува со работа

Како што соопштуваат од Дубаи, на 21 октомври  на оваа туристичка локација ќе се отвори најголемото панорамско тркало на светот со висина од 250 метри, што е за 80 метри повисоко од моментално најголемото панорамско тркало во Лас Вегас. Конструкцијата на Аин Дубаи ќе има 48 затворени кабини од кои одредени ќе можат да примат … Continue reading Најголемото панорамско тркало на светот од октомври почнува со работа

Текстот Најголемото панорамско тркало на светот од октомври почнува со работа е превземен од Reporter.mk.