Најозборуваните твитови за градоначалникот Златко Марин

Откако почна изградбата на деветкатница пред Мајчин дом и граѓаните на Аеродром протестираа, ни твитерџиите не му останаа должни на градоначачникот на општина Аеродром, Златко Марин.

Редакцијата на „Репортер“ избра некои од најозборуваните твитови.

 

Текстот Најозборуваните твитови за градоначалникот Златко Марин е превземен од Reporter.mk.