Наставничка им го донесе Бил Гејтс на учениците во Неготино

Здравствената криза што ја предизвика пандемијата од корона вирусот на површина ги извади сите слабости на македонското образование, но во исто време покажа дека во Македонија има наставници коишто сериозно си ја сфаќаат професијата и не чекаат помош од институтиците. Наставничката Георгина Димова, веќе 19 години предава информатика. Таа работи во основното училиште „Страшо Пинџур“ … Continue reading Наставничка им го донесе Бил Гејтс на учениците во Неготино

Текстот Наставничка им го донесе Бил Гејтс на учениците во Неготино е превземен од Reporter.mk.