„Ние му ги затвораме очите, тој ги отвора“: Бугарин воскреснал среде својот погреб

Во бугарскиот град Сливен, човек, кој бил прогласен за мртов, се разбудил додека работници на погребното прерпријатие го подготвувале за погреб. Русе Русев (72), како што јавува телевизијата „БТВ“, на 13 октомври не се јавувал ни на телефон ниту отворал врата, па негов пријател повикал полиција и брза помош. Лекарите го прегледале Русе и констатирале … Continue reading „Ние му ги затвораме очите, тој ги отвора“: Бугарин воскреснал среде својот погреб

Текстот „Ние му ги затвораме очите, тој ги отвора“: Бугарин воскреснал среде својот погреб е превземен од Reporter.mk.