„Њујорк тајмс“ со репортажа за Загреб, кој е три пати избран за најубав божикен град во Европа

Американскиот магазин „Њујорк тајмс“ во своето онлајн издание направи празнична репортажа за Загреб, кој три пати беше избран за најубав божикен град во Европа. Традиционалниот Адвент во Загреб беше отворен на 27 ноември, и ќе трае повеќе од еден месец со сите епидемиолошки протоколи, објавија ндлежните во градот. Во репортажата за Загреб, „Њујорк тајмс“ презентира … Continue reading „Њујорк тајмс“ со репортажа за Загреб, кој е три пати избран за најубав божикен град во Европа

Текстот „Њујорк тајмс“ со репортажа за Загреб, кој е три пати избран за најубав божикен град во Европа е превземен од Reporter.mk.