Нова 3-Д изложба на Клод Моне ќе ги внесе посетителите во неговите слики

Во јануари во Мајами ќе биде отворена 3-Д изложба на француски импресионист Клод Моне, наречена Beyond Monet. Големи фабрички простори ќе бидат претворени во галерии, дизајнирани да ги затворат посетителите во сликите на Моне. „Изложбата ќе биде поделена на три дела и навистина ќе се чувствувате како дел од светол и шарен свет на Клод … Continue reading Нова 3-Д изложба на Клод Моне ќе ги внесе посетителите во неговите слики

Текстот Нова 3-Д изложба на Клод Моне ќе ги внесе посетителите во неговите слики е превземен од Reporter.mk.