Новогодишната елка пред „Рокфелер центарот“ ги разочара Американците

Новогодишната елка, што секоја година се поставува пред „Рокфелер центарот“ во Њујорк, овојпат ги разочара Американците. Иако не е накитена, заради ретките и искршени гранки, таа воопшто не потсетува на најгламурозната елка во светот, како што ја опишуваат секоја година. „Каква година, таква елка, сосема пригодно за 2020“, пишуваат твитерџиите. Некои од нив дури и … Continue reading Новогодишната елка пред „Рокфелер центарот“ ги разочара Американците

Текстот Новогодишната елка пред „Рокфелер центарот“ ги разочара Американците е превземен од Reporter.mk.