Од чалам до блам: откако пратеничка на СДСМ го утна украинскиот спикер, далновод стана Ајфелова кула

Пратеничката на СДСМ Снежана Ванчева Калеска на Фејсбук објави фотографија со спикерот на украинскиот парламент Руслан Стефанчук, но напиша дека тој е привремен претседател на …

Од чалам до блам: откако пратеничка на СДСМ го утна украинскиот спикер, далновод стана Ајфелова кула Прочитај повеќе »

Текстот Од чалам до блам: откако пратеничка на СДСМ го утна украинскиот спикер, далновод стана Ајфелова кула е превземен од Reporter.mk.