Од незаборавните хитови до нови песни: Само едно момче и 13 девојчиња за 50 години „Златно Славејче“

50 години „Златно славејче“ денес беше вистинско освежување во салата „Борис Трајковски“, каде по две години од пендемијата се отпеаја 14 нови песни. Интересно беше што овој пат настапија 13 девојчиња и само едно машко. Водител  беше Марко Новески. За јубилејот на славечето се слушнаа и рефрените на  “Дувна ветре развигорче“, “Ех тој Тоше“, “Рингишпил“, “Бонбонче“, … Continue reading Од незаборавните хитови до нови песни: Само едно момче и 13 девојчиња за 50 години „Златно Славејче“

Текстот Од незаборавните хитови до нови песни: Само едно момче и 13 девојчиња за 50 години „Златно Славејче“ е превземен од Reporter.mk.