Одложени концертите на Данијела Мартиновиќ и Ван Гог, наместо во Охрид ќе бидат во Скопје

Концертите на Данијела Мартиновиќ и Ван Гон кои требаше да се одржат викендов во Охрид и Битола, се одложени за наесен и истите ќе бидат во Скопје. Од Авалон кои се организатори велат дека одлуката ја донеле заедно со менаџментот и изведувачите. Од таму објаснуваат дека одлуката ја донеле поради големиот број концерти кои периодов … Continue reading Одложени концертите на Данијела Мартиновиќ и Ван Гог, наместо во Охрид ќе бидат во Скопје

Текстот Одложени концертите на Данијела Мартиновиќ и Ван Гог, наместо во Охрид ќе бидат во Скопје е превземен од Reporter.mk.