Одложени концертите на „Лајбах“ и „Страјк“ на Таксират

Концертите на „Лајбах“ и „Страјк“, кои требаше да се одржат на 22. издание на Таксират, се одложени заради короната, информираат организаторите. За сега не е познат новиот датум на нивното одржување. „Поради моменталната здравствена ситуација и сè построгите ограничувања и мерки, решивме двата наредни настани во склоп на 22. издание на Таксират Фестивал – концертите … Continue reading Одложени концертите на „Лајбах“ и „Страјк“ на Таксират

Текстот Одложени концертите на „Лајбах“ и „Страјк“ на Таксират е превземен од Reporter.mk.