Овци го прекинаа снимањето на „Невозможна мисија 8“

Снимањето на осмиот филм од серијалот „Невозможна мисија“ беше прекинато од стадо овци кои го нападнаа местото на снимањето. Најновиот дел на еден од најпрофитабилните филмски серијали со Том Круз во главната улога, се снима во Лејк Дистрикт во Англија, а на филмската екипа работата им ја прекинало стадо овци кои просто минувале тука. Тоа, … Continue reading Овци го прекинаа снимањето на „Невозможна мисија 8“

Текстот Овци го прекинаа снимањето на „Невозможна мисија 8“ е превземен од Reporter.mk.