Пијани американски туристи заспале на Ајфеловата кула, ги нашле утрото

Двајца Американци преноќиле на Ајфеловата кула, откако претходно останале заглавени. Биле пронајдени од обезбедувањето рано утрото, а од обвинивелството рекоа дека биле пијани. Прво платиле …

Пијани американски туристи заспале на Ајфеловата кула, ги нашле утрото Прочитај повеќе »

Текстот Пијани американски туристи заспале на Ајфеловата кула, ги нашле утрото е превземен од Reporter.mk.