Политичар снимил домашно видео ѝ го искористил во кампања

Американскиот кандидат за Конгресот во Њујорк, Мајк Иткис, снимил и објавил 13 минутно домашно видео. Снимката ја направил со Никол Сејџ, а ја снимил како што вели за да го споделел неговото мислење за сексуални права кои треба да бидат дефинирани и заштитени. Исто така Иткис видеото го има направено како дел од кампањата која … Continue reading Политичар снимил домашно видео ѝ го искористил во кампања

Текстот Политичар снимил домашно видео ѝ го искористил во кампања е превземен од Reporter.mk.