Поранешниот свршеник на Наоми Кембел ѝ помага на принцезата од Монако да ги реши брачните проблеми

Принцезата Шарлин од Монако (43) се зближила со поранешниот свршеник на манекенката Наоми Кембел, милијардерот Владимир Дорнонин пишуваат светските медиуми. Двајцата се зближиле додека таа била на лечење во установа надвор од Монако. Наводно Владимир ѝ помагал на Шарлин да ги преброди проблемите во бракот со принцот Алберт. Иако Алберт неодамна рече дека проблемите на … Continue reading Поранешниот свршеник на Наоми Кембел ѝ помага на принцезата од Монако да ги реши брачните проблеми

Текстот Поранешниот свршеник на Наоми Кембел ѝ помага на принцезата од Монако да ги реши брачните проблеми е превземен од Reporter.mk.