„Порше“ го запира целото производство

Познатата германија компанија „Порше“ целосно го запира производството на нови модели, воедно тој е првиот бренд кој се одлучил на ваков чекор поради ескалацијата на војната во Украина. Таа месецов постепено ќе го прекине производството на своите модели, што наскоро би можело да значи целосен прекин на производството. Калеб Ј. Шроетер објави на Твитер дека според … Continue reading „Порше“ го запира целото производство

Текстот „Порше“ го запира целото производство е превземен од Reporter.mk.