Принцот Вилијам стана хит на Тикток откако се дружеше со девојче во школо

Принцот Вилијам стана хит на Тикток за време на посетата на едно школо во Британија. Додека се дружеше со едно од девојчињата сите забележаа како се смее и коментираа дека бил симпатичен и ги потсетил на кралицата Елизабета. „Кој можеше да знае дека принцот Вилијам се смее вака. Ова ми е омилениот звук. Ме потсетува … Continue reading Принцот Вилијам стана хит на Тикток откако се дружеше со девојче во школо

Текстот Принцот Вилијам стана хит на Тикток откако се дружеше со девојче во школо е превземен од Reporter.mk.