Продава цвеќе на кеј на Вардар за лекови за внучето болно од рак

На социјалните мрежи се појави фотографија на која еден дедо седи на клупа со цвеќе во рацете. Во коментарот стои напишано: „Шетам низ Аеродром и дедово седи на клупа, зборува нешто.. Луѓе поминуваат и никој не застанува. Го слушнав вика: Синко продавам цвеќиња, парите се за болно дете од рак и немал доволно средства за … Continue reading Продава цвеќе на кеј на Вардар за лекови за внучето болно од рак

Текстот Продава цвеќе на кеј на Вардар за лекови за внучето болно од рак е превземен од Reporter.mk.