Радост, тага, очај,среќа-Ројтерс ги објави најдобрите фотографии од 2018  

Ројтерс ги објави најдобрите фотографии од 2018 година и тие предизвикуваат многу контрадикторни чувства. Секоја година Ројтерс ги објавува најзначајните фотографии од годината што заминува, па не е исклучок ни 2018. Фотографите на Ројтерс успеаја да ги опфатат сите уникатни природни феномени и вистински емоции на луѓето – радост, тага, очај, страв, љубопитност или изненадување.

 

Текстот Радост, тага, очај,среќа-Ројтерс ги објави најдобрите фотографии од 2018   е превземен од Reporter.mk.