Радовишани по 40 години добија ново погребно возило

Општина Радовиш по 40 години доби ново погребно возило. Презентација на новото погребно возило ја направи директорот на тамошното комуналното претпријатие, Дејан Крстев, во присуство на градоначалникот Герасим Конзулов. Како што информираат од Општината,  по 40 години радовишани добиваат ново погребно возило со кое, како што рекол, се решава долгогодишниот проблем на претпријатието со застареноста на возниот парк.

 

Текстот Радовишани по 40 години добија ново погребно возило е превземен од Reporter.mk.