Робот до смрт здроби работник во фабрика во Јужна Кореја, помеша човек со кутии за храна

Робот во Јужна Кореја згмечил човек до смрт, затоа што го помешал со кутиите со храна со чиј пренос управувал, јавуваат локалните медиуми, а денеска …

Робот до смрт здроби работник во фабрика во Јужна Кореја, помеша човек со кутии за храна Прочитај повеќе »

Текстот Робот до смрт здроби работник во фабрика во Јужна Кореја, помеша човек со кутии за храна е превземен од Reporter.mk.