Ротвајлерот Ајк 20 минути гризел девојче, а сега стопанот слави што му дозволиле да го задржи

Тригодишниот ротвајлер Ајк, кој и нанел тешки повреди на девојче во Швајцарија, нема да биде успиен и ќе му биде дозволено да остане со неговиот стопан Оливер Х, пренесува Blick.ch. Малото девојче Мирјам на 6. јуни, побарало од Оливер, таа сама да го прошета Ајк. Во тие моменти Ајк ја нападнал и ја касал повеќе … Continue reading Ротвајлерот Ајк 20 минути гризел девојче, а сега стопанот слави што му дозволиле да го задржи

Текстот Ротвајлерот Ајк 20 минути гризел девојче, а сега стопанот слави што му дозволиле да го задржи е превземен од Reporter.mk.