Се истроши пенисот на статуата на Кристијано Роналдо оти туристите го фаќаат за сликање

Статуата на Кристијано Роналдо поставена во Мадеира, Португалија е истрошена, особено околу пенисот, пишува „Сан“. Според познатиот весник, туристите често се сликаат со рацете преку пенисот на статуата, а некои ја грабнуваат или ја тријат. Бронзената статуа на Роналдо беше откриена уште во 2014 година, а делот околу неговиот пенис стана сјаен и посветол од остатокот, … Continue reading Се истроши пенисот на статуата на Кристијано Роналдо оти туристите го фаќаат за сликање

Текстот Се истроши пенисот на статуата на Кристијано Роналдо оти туристите го фаќаат за сликање е превземен од Reporter.mk.