Се отворат аеродромите во Скопје и Охрид, прва тура се туристи од Холандија

Со лет на „Виз ер” во среда се отвора Меѓународниот аеродрoм – Скопје.  „Виз Ер” ќе го отвори и аеродромот во Охрид „Свети Апостол Павле” во четврток со лет со кој ќе допатуваат туристи од Холандија и Полска, соопшти генералниот директор на ТАВ – Македонија, Алпер Ерсој. Протоколите се подготвени и се по сите светски … Continue reading Се отворат аеродромите во Скопје и Охрид, прва тура се туристи од Холандија

Текстот Се отворат аеродромите во Скопје и Охрид, прва тура се туристи од Холандија е превземен од Reporter.mk.