Сеир на Твитер: Не си маж ако вторпат не ја поминеш фонтаната

Утрово уште еден камион пропадна на плоштадот Македонија, во близина на фонтаната. Ова е веќе четврто возило кое пропаѓа во последниве пет години на плоштадот кој е направен во времето на Коце Трајанов. Откако фотките ги објавија на социјалните мрежи, не престанува и сеирот на Твитер, посебно што велат дека ова веќе не е ни … Continue reading Сеир на Твитер: Не си маж ако вторпат не ја поминеш фонтаната

Текстот Сеир на Твитер: Не си маж ако вторпат не ја поминеш фонтаната е превземен од Reporter.mk.