Семејството ме моли да станам, ама џабе, дојдов да победам: Уште трае натпреварот во лежење во Црна Гора

Во селото Брезна, недалеку од Никшиќ во Црна Гора, се одржува натпревар во лежење, а 14 од 21 натпреварувач што беа таму, на почетокот се …

Семејството ме моли да станам, ама џабе, дојдов да победам: Уште трае натпреварот во лежење во Црна Гора Прочитај повеќе »

Текстот Семејството ме моли да станам, ама џабе, дојдов да победам: Уште трае натпреварот во лежење во Црна Гора е превземен од Reporter.mk.