Сеуште не си бил клиент на Credissimo? Ова е вистинскиот момент да им се довериш!

Credissimo е една од водечките Финтек-структури во небанкарскиот финансиски сектор во Македонија. Компанијата постојано се стреми да нуди нови и современи решенија за краткорочно финансирање на своите клиенти. За последните 5 години, колку што е активна оваа компанија на македонскиот пазар, може да се пофали со повеќе од 100 000 корисници и повеќе од 92 … Continue reading Сеуште не си бил клиент на Credissimo? Ова е вистинскиот момент да им се довериш!

Текстот Сеуште не си бил клиент на Credissimo? Ова е вистинскиот момент да им се довериш! е превземен од Reporter.mk.