Си дала отказ од работа и сега глуми дека е куче и заработува 10.000 долари месечно

Маж од Јапонија стана куче и за тоа одвл 22.000 евра. Јапонецос себе си се нарекол Токо и сега живее како шкотски овчар, додека видеото …

Си дала отказ од работа и сега глуми дека е куче и заработува 10.000 долари месечно Прочитај повеќе »

Текстот Си дала отказ од работа и сега глуми дека е куче и заработува 10.000 долари месечно е превземен од Reporter.mk.