Си ја исценирала венчавката за да го направи бившиот љубоморен

Девојка си ја исценирала сопствената венчавка за да го привлече вниманието на бившиот и да го направи љубморен. Кулила венчаница, бидермајер, ангажирала и младоженец и професионален фотограф. Изнајмила и локација за фотографирање со изглед на бајка. Имало клавир, коњ и торта на три спрата. Фотографиите со лажниот маж ги објавија и ја чекала неговара реакција. … Continue reading Си ја исценирала венчавката за да го направи бившиот љубоморен

Текстот Си ја исценирала венчавката за да го направи бившиот љубоморен е превземен од Reporter.mk.