Сите секс сцени во „Сексот и градот“ се вистински, откри Миранда

Синтија Никсон, која ја глумеше Миранда Хобс во серијата „Сексот и градот“ вели декасите секс сцени се темелени на вистинска случка. Во интервју за IMDB Asks таа откри дека сцената со лулашката, но и сите сцени во кревет, не се измислени, туку нешто што на некој од нив веќе му се случило. „Постоеше правило кое … Continue reading Сите секс сцени во „Сексот и градот“ се вистински, откри Миранда

Текстот Сите секс сцени во „Сексот и градот“ се вистински, откри Миранда е превземен од Reporter.mk.