Со легендарниот „стокец“ накај Јадранско море: Жител на Копривница стана хит на автопатот во Хрватска

Натоварен стокец кој вози кон Јадранското море осамна на босанскиот портал Bjelovar.liive,  и разбуди еден куп спомени кај сите оние кои навистина некогаш патува вака …

Со легендарниот „стокец“ накај Јадранско море: Жител на Копривница стана хит на автопатот во Хрватска Прочитај повеќе »

Текстот Со легендарниот „стокец“ накај Јадранско море: Жител на Копривница стана хит на автопатот во Хрватска е превземен од Reporter.mk.