Со пет финалисти заврши првата вечер на Макфест во Штип

Со прогласување на петтемина финалисти заврши првата вечер од Макфест 2021 во Штип. Вечерва свој настап повоторно на макфестовата бина ќе имаат Александар Тодороски, Марија Данева, Виолета Арсовска, Рахила Такашманова и Калина Велковска. Фестивалот беше под отворено небо во Аква бела ресортот во Штип, а иста е локацијата и вечерва со почеток од 20:30 минути. … Continue reading Со пет финалисти заврши првата вечер на Макфест во Штип

Текстот Со пет финалисти заврши првата вечер на Макфест во Штип е превземен од Reporter.mk.