Со помош на секс-играчка во задникот го победил светскиот шампион во шах

Деветнаесетгодишниот Ханс Ниман од САД го победил светскиот шампион во шах, Норвежанецот Магнус Карлсен, благодарение на знаците што ги добивал од секс-играчката во својот задник. Ниман бргу се пробил на турнирот и стигнал да игра со светскиот шампион, а потоа за многу кратко време успеал и да го победи. Карлсен по само една минута станал … Continue reading Со помош на секс-играчка во задникот го победил светскиот шампион во шах

Текстот Со помош на секс-играчка во задникот го победил светскиот шампион во шах е превземен од Reporter.mk.