Србин незадоволен од услугата во бордел, се заканил дека ќе го запали и барал да му ги вратат парите

34-годишен Србин бил уапсен во Виена, откако побарал да му ги вратат парите во бордел, оти не бил задоволен од услугата, а се заканувалл и дека ќе го запали борделот, пренесе „Клајн цајтунг“. Според портпаролот на полицијата, Кристофер Верњак, сексуалната работничка ја прекинала услугата околу 16 часот бидејќи човекот бил премногу брутален. Тој побарал да … Continue reading Србин незадоволен од услугата во бордел, се заканил дека ќе го запали и барал да му ги вратат парите

Текстот Србин незадоволен од услугата во бордел, се заканил дека ќе го запали и барал да му ги вратат парите е превземен од Reporter.mk.