Српски старлети имале оргии во хотел во Македонија, а меѓу клиентите имало и јавни личности

Изминатиов период во Србија не престанува да се зборува за аферата со елитните проституки. Па според последните пишувања на тамошните медиуми, и во Македонија се случувале оргии со познати старлети и ѕвезди од реални шоу програми. Извори од српското Министерство за внатрешни работи за „Република.рс“ изјавиле дека на 26-ти март шест девојки со два автомобили од Србија заминале … Continue reading Српски старлети имале оргии во хотел во Македонија, а меѓу клиентите имало и јавни личности

Текстот Српски старлети имале оргии во хотел во Македонија, а меѓу клиентите имало и јавни личности е превземен од Reporter.mk.