Стаорци изеле 220 килограми марихуана во Индија

Стаорци во Индија уништиле 220 килограми канабис во Индија запленета од дилер, соопштила индиската полиција. Судот побарал од полицијата да ги предаде залихите како доказ во случаите на трговија со дрога. Судијата Саџај Чаудари навел три случаи кога марихуаната била уништена од глодари. Во друг случај, во кој се запленети 386 килограми, полицијата известила дека … Continue reading Стаорци изеле 220 килограми марихуана во Индија

Текстот Стаорци изеле 220 килограми марихуана во Индија е превземен од Reporter.mk.