Стриптиз клуб во Лас Вегас морал да ја откаже аудицијата затоа што се пријавиле над 1000 девојки и имало многу публика

Сопствениците на еден стриптиз клуб во Лас Вегас морале да ја откажат аудицијата затоа што се пријавиле над 1000 девојки и имало многу публика, пренесува „Дејли Мејл“. Стриптиз клубот наскоро треба да се отвори во Лас Вегас, а организаторите, а командант на противпожарна служба ја откажал аудицијата откако забележал дека на истата се појавиле и … Continue reading Стриптиз клуб во Лас Вегас морал да ја откаже аудицијата затоа што се пријавиле над 1000 девојки и имало многу публика

Текстот Стриптиз клуб во Лас Вегас морал да ја откаже аудицијата затоа што се пријавиле над 1000 девојки и имало многу публика е превземен од Reporter.mk.