Свекрвата на синот и снаата за свадбен подарок им купила гробно место, но инвестицијата ѝ пропаднала откако по 16 години се развеле

Свекрва од Врчин на својот син и снаа за свадбата им подарила гробно место, но инвестицијата ѝ пропаднала откако се развеле по 16 години. Приказната …

Свекрвата на синот и снаата за свадбен подарок им купила гробно место, но инвестицијата ѝ пропаднала откако по 16 години се развеле Прочитај повеќе »

Текстот Свекрвата на синот и снаата за свадбен подарок им купила гробно место, но инвестицијата ѝ пропаднала откако по 16 години се развеле е превземен од Reporter.mk.