Тајната на розовиот костим што го носеше Џеки кога беше убиен Џон Кенеди

Кога Џон Кенеди беше застрелан во Далас на 22 ноември 1963 година, крвта се распрска по розовиот костим на „Шанел“ што го носеше неговата сопруга Џеки Кенеди. Но, многумина сметаат дека костумот на Џеки во семе крие тајна, зошто не е виден во јавноста оттогаш. Тој ден таа одби да го соблече крвавиот костим. Го … Continue reading Тајната на розовиот костим што го носеше Џеки кога беше убиен Џон Кенеди

Текстот Тајната на розовиот костим што го носеше Џеки кога беше убиен Џон Кенеди е превземен од Reporter.mk.